Кличко похвалився, що вже встиг зробити на посаді мера


Віталій Кличко прозвітував про перші кроки на посаді Київського міського голови.

Про це повідомляє прес-служба партії "УДАР".

"Я хочу розповісти про перші кроки на посаді мера Києва перед столичною громадою. Київрада почала свою роботу, депутати отримали мандати, зараз формуються профільні комісії і найближчим часом депутати оберуть секретаря Київради", - наголосив міський голова.

За словами Кличка, Київрада вже прийняла рішення, яким визначила новий порядок обрання представників громади у господарських товариствах.

Крім того, зазначив мер, у Київраді створена тимчасова комісія, яка перевірить усі сумнівні рішення київської влади, починаючи з 2006-го року.

"Впевнений, що комісія зможе повернути киянам усі незаконно відібрані активи", - зауважив міський голова столиці.

Також, за словами Кличка, нова влада відкликала з наглядових рад підприємств людей з команди Черновецького-Попова, за сприяння яких місто ледь не втратило контроль над "Київенерго", "Київгазом", "Київміськбудом".  

Кличко розповів, що відвідав кілька мікрорайонів столиці та дав доручення навести лад із МАФами та стихійною торгівлею.

Крім того, він додав, що на 16 червня скликає колегію КМДА, де буде представлено звіт про стан міського господарства Києва.

 "Загалом нам обов'язково потрібно провести аудит та зрозуміти у якому стані перебуває господарство Києва. Це має стати точкою відліку, щоб ми могли через 100 днів прозвітувати перед киянами про те, що ми зробили", - зазначив Кличко.

Мер столиці пообіцяв, що подібні зустрічі з представниками ЗМІ будуть регулярними.

"Прозорість і підзвітність влади, а також прискіплива діяльність журналістів унеможливлять корупцію. Я нікому не дам розслаблятися та хочу запевнити киян, що місто стане комфортним та житиме за чіткими правилами", - наголосив Кличко.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ