У Києві затримали банду сутенерів


У столиці затримали трьох осіб, які останні кілька років забезпечували умови для заняття проституцією.

 Про це повідомляє прес-служба міліції Києва.

Правоохоронці встановили, що організатором банди сутенерів був 32-річний уродженець Сумської області, який для ведення кримінального бізнесу змовився з двома знайомими, 27-річною та 24-річною мешканками Миколаївської області.

Чоловік організовував роботу повій та помічниць-адміністраторів, займався виготовленням візиток про набір дівчат на високооплачувану роботу та домовлявся про розміщення відповідної реклами в інтернеті.

Його поплічниці орендували квартири для надання інтимних послуг, підшуковували клієнтів та приймали дзвінки на рекламні телефонні номери.

"Одну з сутенерок було взято на "гарячому" під час чергової передачі грошей повіями у сумі 2015 гривень. Затримана зізналася у протиправній діяльності", відзначили в міліції.

Після санкціонованого обшуку за місцем проживання двох інших членів злочинної групи, у ході якого було вилучено речові докази їх причетності до секс-бізнесу, фігурантів справи доставили до Дарницького райуправління міліції.

Усім трьом затриманим слідчим відділом повідомлено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.2 ст.303 КК України "Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією".

Затриманим загрожує до семи років позбавлення волі.

Наразі, організатору групи обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, його другій поплічниці – домашній арешт. Триває слідство.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ