У Києві продовжують горіти авто


Упродовж дня 11 червня рятувальники двічі виїжджали на ліквідацію загорянь у транспортних засобах.

Як повідомляє сайт Головного управління Держслужби з питань надзвичайних ситуацій у Києві, перший виїзд вогнеборці здійснили о 02.45 у Дарницький район.

Там у дворі 9-поверхового житлового будинку по вул. Вербицького, 11, горів моторний відсік автомобіля Toyota Carina. Вогонь пошкодив салон, лобове скло та лакофарбове покриття автомобіля.

Наступний виклик до Служби порятунку "101" надійшов о 20.42 – займання виникло у легковому автомобілі ВАЗ-21053, який був припаркований на проїжджій частині дороги по просп. Ватутіна, 8.

Загоряння виникло через коротке замикання електропроводів у моторному відсіку, вогонь шкодив електропроводку транспортного засобу.

Як повідомлялося, 7 червня на вул. Кутузова вибухнув та горів автомобіль. Власник автівки, який перебував за кермом, травмований. 

У ніч на 8 червня у дворі будинку по вулиці Данькевича, 17 ущент згорів автомобіль Volkswagen Passat.

9 червня о 3:14 сталося займання автомобіля Volkswagen Transporter на проїжджій частині дороги поблизу вул. Ватутіна, 10. За попередньою версією, причиною міг стати підпал.

У ніч на 10 червня у столиці одна за одною виникло 3 автомобільні пожежі. За словами експертів дослідно-випробувальної лабораторії, усі ознаки пожеж вказують на підпали. а вдень 10 червня виникли пожежі ще у двох автомобілях у Деснянському і Солом’янському районах.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ