Російські компанії привласнили гроші за скасовані концерти в Києві. ВІДЕО


Українці не можуть повернути гроші за скасовані концерти у Києві.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

За останній місяць у палаці "Україна" скасували чотири великі концерти, організовані зареєстрованим в Україні відділенням концертної агенції із Санкт-Петербурга.

Квитки люди розкупили дорогі квитки заздалегідь, а повернути втрачене тепер не можуть.

4 червня люди прийшли до палацу "Україна" на запланований концерт, але на зачинених дверях побачили записку про його скасування і контакти для повернення грошей за квитки.

Однак додзвонитися виявилося неможливо. Коли ж люди прийшли за вказаною у записці адресою, то замість агенції "Енсіей Україна" по вулиці Амосова, 4 знайшли звичайний багатоквартирний будинок.

Про організаторів концертів тут чули, але лиш від тих, хто приходив за своїми грошима.  

Знайти відповідальних не вдалося й адміністрації палацу "Україна". 

"Цей директор, який був, і з яким ми підписували контракт, вона вже звільнена, нового керівництва немає. І коли ми сказали, що потрібно повертати гроші за квитки, вона сказала, що вона некомпетентна і не може ці питання вирішувати", - розповів перший заступник генерального директора палацу "Україна" Петро Качунов.

З'ясовувати, за якими схемами працювали організатори, тепер будуть у міліції. 

"Була і колективна заява, були і персональні заяви. Зареєстровано до єдиного обліку злочинів та повідомлень про злочини. Наразі проводиться дослідча перевірка", - розповіла  речник печерського відділку Наталія Стеценко. 

Чи відкривати кримінальне провадження, вирішать за кілька днів.

Однак, за даними ТСН, компанія-організаторка найближчим часом може покинути Україну. Тоді тим, хто вирішить юридично відстоювати свої права, доведеться мати справу з російським правосуддям.   

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ