Кличко має готель у центрі Києва і їздить на Land Rover



Кличко з родиною. Фото зі сторінки УДАРу у Facebook

Віталій Кличко, який перемагає на виборах мера Києва, має власний бізнес, готель у центрі столиці та їздить на Land Rover.

Про це пише газета "Сегодня".

За даними видання, перші гроші Кличко заробив у 14 років (у 1985 році). Отримані за проведення екскурсій по Києву 86 рублів майбутній боксер і мер витратив на новенький скейтборд, радіоприймач і торт "Київський".

З 1985 по 1996 роки Кличко зарекомендував себе як кікбоксер і боксер-любитель, а в листопаді 1996 року вийшов на професійний ринг.

До того часу брати Клички вже встигли проявити себе як бізнесмени: у 1994 вони зареєстрували ТОВ "КЛИЧКО", яке спеціалізується на оптовій торгівлі .

У 2002 році після світового визнання в боксі брати Клички – Віталій і молодший Володимир – заснували промоутерську компанію K2 Promotions, а в 2004-му компанія заробила перший $ 1 мільйон, організувавши і провівши поєдинок Віталія проти південноамериканського боксера Коррі Сандерса.

Готель Кличків у центрі столиці. Фото ibtec.com.ua

Через рік брати створили Кличко Менеджмент Груп – компанію, яка займається маркетингом і рекламними контрактами братів Кличків.

У 2012 році брати відкрили готель "11 дзеркал" на вул. Б. Хмельницького, у 100 метрах від будинку, де живе новообраний мер столиці. До слова, найдешевший номер у готелі коштує 195 євро за ніч, а найдорожчий –  455 євро. 

Бізнес Віталій веде з молодшим братом Володимиром. Фото TabloID

Крім того, з Кличком пов'язують і крупну українську компанію, яка спеціалізується на виробництві слабоалкогольних напоїв, і будівельний бізнес у столиці. Також ходять чутки і про те, що до бізнесу братів належить відомий джентльмен - клуб, який, до речі , знаходиться на першому поверсі будинку, де живе Віталій.

Однак, як від будівельного і алкогольного бізнесів, так і від клубу брати відхрещуються.

"У житті він абсолютно нормальний мужик, без пафосу , з ним можна нормально спілкуватися. Може й міцне слівце сказати в чоловічому колі. А от у бізнесі брати дуже жорсткі – руки повикручують, але свого доб'ються", - цитує видання джерело, наближене до оточення Віталія.  

Віталій кличко одружений на колишній моделі Наталії, має двох синів та доньку, які навчаються у Міжнародній школі в Гамбурзі разом з дітьми акторів Тіля Швайгера і Дольфа Лундгрена.  

Дружина і діти Кличка. Фото TabloID

У Києві Кличко живе в самому центрі міста в трирівневій квартирі (шість кімнат, чотири ванні кімнати, бібліотека, робочий кабінет).

За 2013 Віталій задекларував 20,6 мільйона гривень доходів і 137 мільйонів гривень на рахунках , з яких 136,5 мільйона - за кордоном.

Крім квартири, є у сім'ї Віталія земділянка у 2,5 тисячі кв. м, будинок у 786 кв. м та автомобілі Land Rover Discovery і Toyota Sequoia.

За словами співрозмовника видання з оточення Кличка, сам Віталій не водить, а має двох водіїв. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ