Влада Київщини на "травневі" обіцяє не відпочивати


Влада Київської області вирішила скасувати можливі відпустки чиновників і перевести їх на цілодобове посилене чергування у святкові дні у зв'язку з можливими провокаціями в цей період.

Як повідомляє прес-служба Київської облдержадміністрації, у вівторок відбулося засідання Громадської штабу сприяння обороні та правопорядку в Київській області, на якому обговорювалися питання посилення заходів безпеки на Київщині напередодні травневих свят.

"На засіданні були присутні керівники області всіх рівнів, представники правоохоронних органів та народної самооборони", - сказано у повідомленні.

"У зв'язку з повідомленнями про можливі провокації, обласна влада ухвалила рішення скасувати можливі відпустки чиновників і перевести їх на цілодобове посилене чергування у святкові дні. Вулиці населених пунктів Київщини патрулюватимуть спільні загони представників народних дружин самооборони і міліції", - наголошується в повідомленні.

Голова Київської облдержадміністрації Володимир Шандра заявив, що головна мета заходу - провести координацію дій всіх залучених підрозділів і органів державної влади.

"Ми зробимо все, щоб забезпечити порядок на Київщині. Ніхто не посміє говорити, що влада не в змозі контролювати ситуацію", - зазначив він.

Облдержадміністрація закликала всіх жителів області у святкові дні зберігати спокій, підтримувати правопорядок і повідомляти в правоохоронні органи про підозрілих осіб і можливі провокації.

Інтерфакс-Україна

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ