У четвер в центрі Києва відбудеться кілька мітингів одночасно


Кілька політичних партій і громадських організацій подали заявки до Київської міської державної адміністрації на проведення масових акцій у четвер, 7 листопада.

Про це повідомили у Головному управлінні з питань внутрішньої політики та зв'язків із громадськістю КМДА.

Зокрема, київський міськком Компартії подав заявку на проведення 10-тисячної акції "Наше майбутнє - соціалізм".

Згідно з поданою заявкою, о 9.30 комуністи планують зібратися на Бессарабській площі в Києві, звідки проїдуть Хрещатиком на Європейську площу та піднімуться до Верховної Ради України. Планується, що акція має завершитися о 14.00.

Водночас біля Верховної Ради також запланована низка масових акцій і мітингів.

Так, заявку на проведення 5-тисячної акції під стінами Верховної Ради України подала Київська міська організація "УДАР". Також ВО "Свобода" заявила про проведення акції протесту під стінами парламенту чисельністю 350 осіб.

Окрім цього, Київська міська організація ВО "Батьківщина" подала заявку на проведення біля Верховної Ради 5-тисячного заходу на підтримку законопроектів про лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко та євроінтеграції України.

Там само заявила про проведення мітингу на підтримку угоди з Європейським Союзом чисельністю 1 тис. осіб Європейська партія.

Водночас Конгрес українських націоналістів подав заявку на проведення мітингу з вимогою заборонити Компартію України біля Адміністрації президента. До участі в заході заявлені 100 осіб, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ