ДАІ Києва розповіла, куди завтра не варто потикатися водіям


У зв’язку із відзначенням 70-ї річниці визволення Києва від фашистських загарбників у столиці тимчасово обмежать руху транспорту.

Про це попереджає прес-служба столичної Державтоінспекції.

Згідно з повідомленням, у зв’язку з підготовкою та проведенням урочистих заходів, 5 листопада з 21:00 по 23:00 та 6 листопада з 10:45 до 12:30 забороняється рух транспорту на вулиці Хрещатик від Європейської до Бессарабської площі.

Також, 6 листопада з 12:30 до 22:00 обмежать рух транспорту Хрещатиком від вулиці Інститутської до вулиці Богдана Хмельницького.

Крім того, 6 листопада з 9:00 до 11:30 рух транспорту заборонять вулицею Московською від Арсенальної площі до Кловського узвозу.

ДАІ попереджає також про можливе тимчасове обмеження в русі автотранспорту 6 листопада з 10:30 до 12:00 під час проведення урочистої ходи до могили Невідомого солдата за маршрутом: вулиця М.Грушевського (від Кріпосного провулку) – Арсенальна площа - площа Слави – вулиця І.Мазепи – вулиця Лаврська (до Лаврського провулку).

Водіїв просять із розумінням поставитись до тимчасових незручностей, а також радять неухильно дотримуватись вимог дорожніх знаків і передусім тимчасово встановлених.

Як відомо, 6 листопада в столиці будуть масштабно відзначати 70-у річницю звільнення Києва від німецько-фашистських загарбників.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ