Чоловіку, який позивався до столичного ресторану, спалили авто ФОТО, ВІДЕО


30 жовтня у Києві на Русанівській набережній спалили автомобіль "Шкода", що належить чоловіку, який позивався до ресторану "Муракамі".

Про це повідомляє Магнолія-ТВ.

 Фото з Facebook

Зі слів чоловіка, машину, перед тим як підпалити, облили бензином.

Рятувальникам, які прибули на виклик, довелося докласти неабияких зусиль, щоб загасити авто.

Погорілець розповів журналістам свою версію інциденту. Він підозрює у навмисному підпалі власників ресторану, що розташований у цьому ж будинку. За його словами ресторатори незаконно прорубали у стіні чорний хід для свого закладу.

Власник "Шкоди" подав на них у суд та виграв процес. З тих пір, за його словами, власники розважального закладу неодноразово погрожували чоловіку, а одного разу його машину хтось облив зеленкою.

Активіст Анна Власова зазначає на своїй сторінці у Facebook, що таким чином ресторатори намагаються "закрити рот порушника їхнього спокою".

З її слів, історія почалася в квітні 2013 року, коли мешканців будинку 10 по вулиці Русанівська, цілодобово став дошкуляти звук перфоратора. Як виявилося, це ресторан "Муракамі" розпочав ремонт на першому поверсі житлового будинку.

Жителі неодноразово викликали міліцію, скаржилися на шум. Через деякий час у квартирах , які знаходяться над рестораном "Муракамі" почали з'являтися тріщини. Що було зафіксовано представниками з ЖРЕО -420 і складені відповідні акти.

Врешті-решт жителі звернулися до суду.

Суд визнав, що ТОВ "Каре-Альянс", юридична особа яка володіє ресторанами "Муракамі", при виконанні реконструкції приміщень, не маючи на те дозвільних документів, втрутилися в несучі конструкції будинку, що спричинило за собою появу тріщин у квартирах.

Суд зобов'язав компанію виплатити матеріальну й моральну шкоду у розмірі 90 429 гривень.

На заклик активістки щодо розголосу й допомоги наразі відгукнувся депутат від "Батьківщини" Володимир Ар'єв, який пообіцяв звернутися з цього приводу до прокуратури.

 Скрін-шот зі сторінки Ар'єва

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ