Столичний "Глобус" заплатив борг - світло не відключатимуть. ОНОВЛЕНО


"Київенерго" не буде відключати столичний торговельно-виставковий комплекс "Глобус" від електроенергії.

Про це повідомляє прес-служба компанії

Після попередження щодо призупинення 16 жовтня електропостачання ТВК "Глобус", який знаходиться на Майдані Незалежності, боржник оперативно сплатив заборгованість в розмірі 900 тисяч гривень, зазначено в повідомленні.

У компанії зазначають, що "Глобус" є одним із найбільших споживачів електроенергії у столиці.

Раніше в середу компанія London & Regional Properties, що володіє через три українських юридичних особи 100% ТВК " Глобус" заявила, що відновила фізичний контроль над об'єктом.

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив Олександр Мінін, старший партнер юридичної компанії, що представляє інтереси L&R Properties .

"Сьогодні з 11:00 до 13:00 був відновлений фізичний контроль над "Глобусом" з боку його власника - компанії London & Regional Properties, директора компаній L&R в Україні Святослава Ільченка" , - сказав Мінін.

"Нам передали ключі. В даний час проводиться перепрограмування системи для повного відновлення контролю над усіма системами", - сказав він.

Мінін також повідомив, що власник і керівництво товариства, що здає приміщення комплексу в оренду, тримають питання з "Київенерго " під контролем .

"Це питання повністю під контролем і буде врегульовано. Я не очікую відключення об'єкта від електрики", - сказав він.

Як відомо, 26 вересня компанія London & Regional Properties (Лондон), що володіє торговим центром "Глобус" в центрі Києва, заявила про рейдерське захоплення.

Київська прокуратура відкрила кримінальне провадження у зв'язку із спробою рейдерського захоплення ТЦ "Глобус".

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ