На території колишнього Лук'янівського депо почали будувати ТРК


Група Arricano почала реалізацію проекту будівництва торгово-розважального комплексу з робочою назвою "Лук'янівка" загальною площею близько 110 тисяч квадратних метрів на території колишнього Лук'янівського трамвайного депо в Києві.

Про це повідомив генеральний директор Arricano Group Еміль Будиловський під час презентації проекту в Києві в середу, - інформує "Інтерфакс-Україна".

"Це буде наш флагманський проект у портфелі компанії як з точки зору загальної площі, так і девелопменту", - зазначив він.

Інвестиції в реалізацію проекту компанія поки не озвучує, бо його остаточна вартість ще не визначена.

При цьому Будиловський зазначив, що окупність подібних проектів становить п'ять-сім років.

У свою чергу директор з оренди Arricano Group Юлія Щаслива додала, що з урахуванням вдалого місця розташування майбутнього ТРК "Лук'янівська" компанія розраховує на охоплення потенційних покупців понад 1 мільйон осіб.

За її словами, до складу ТРК увійдуть дві пам'ятки архітектури: будівлі контори та електропідстанції Лук'янівського трамвайного депо, які будуть відреставровані в рамках реалізації зазначеного проекту.

За даними компанії, трирівневий ТРК "Лук'янівська" з дворівневим паркінгом на 1,2 тис. машиномісць буде розташований на орендованому підприємством земельній ділянці площею близько 4 гектари.

Arricano Group, управляючою компанією якої є Arricano Real Estate PLC (Кіпр) наприкінці вересня 2013 повідомила про отримання дозволу на реалізацію нового проекту з будівництва ТРК на Лук'янівці в Києві.

Arricano Group володіє і управляє чотирма торговими центрами в Україні : РайON у Києві, " Сонячна галерея" в Кривому Розі, City Mall в Запоріжжі і "Південна галерея" в Сімферополі.

Група також володіє міноритарною часткою (50% "мінус" одна акція) в столичному ТРЦ Sky Mall.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ