У КМДА розказали, хто розпускає чутки про зникнення маршруток



Фото з gktb.org

Чутки про плани київської влади лiквiдувати маршрутнi перевезення пасажирiв за 24 напрямками розпускають перевiзники, якi бояться програти конкурс на надання цих послуг.

Про це заявив перший заступник голови Київської мiської державної адмiнiстрацiї Анатолiй Голубченко.

"Нiчого не зникне. Я просто хотiв, щоб усi зрозумiли: сьогоднi конкурс оголошено, хвилюються люди, якi можуть програти, от i все. Але тим, у кого достатньо транспорту i хто якiсно працює, нiчого не буде", - сказав він.

Водночас час перший заступник голови КМДА зазначив, що у разi зникнення певних маршрутiв на тих самих напрямках з'являться новi.

"Там з'являться або новi (маршрути), або йдеться про те, що працюватиме "Київпастранс", який, врештi-решт, на мiй погляд, в центрi мiста взагалi має виграти всi конкурси, якщо у нього достатня кiлькiсть великих автобусiв i вони можуть перевозити пасажирiв", - наголосив Голубченко.

На його думку, у такому разi використання автобусiв "Київпастрансу" є набагато прийнятнiшим варiантом, нiж завантаження центру Києва маршрутками.

У цьому контекстi Голубченко також нагадав про те, що останнiм часом практично щотижня з'являються повiдомлення про аварiї за участю маршруток, якi, зокрема, в'їжджають у зупинки, де чекають на транспорт люди.

Як відомо, КМДА оголосила конкурс на визначення перевiзникiв на 159 маршрутах. Засiдання конкурсного комiтету заплановано на 21 серпня.

Інтерфакс-Україна

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ