Деякі автобуси й тролейбуси змінять маршрут через Хрещення Русі


У зв’язку зі святкуванням 1025-річчя хрещення Київської Русі та перекриттям низки вулиць у центрі Києва буде змінено маршрути руху частини пасажирського транспорту.

Про це повідомляє Київська міська держадміністрація з посиланням на КП "Київпастранс".

Так, у разі закриття руху транспорту на вул. Лаврській 27 липня автобуси № 24 будуть тимчасово курсувати за маршрутом: Європейська площа – вул. Грушевського – вул. Московська – вул. Цитадельна – вул. Лаврська.

Рух тролейбусів № 38 у цей день буде організовано таким чином: станція метро "Видубичі" – вул. Кіквідзе – бульвар Л. Українки (до пров. Щорса).

На час закриття для проїзду автотранспорту вул. Грушевського на ділянці від вул. Шовковичної до Кріпосного провулку з 15:00 до 17:00 27 липня автобуси № 24 будуть курсувати від Музею Великої Вітчизняної війни до станції метро "Арсенальна".

Також зміни торкнуться й маршруту автобусів № 62. Вони рухатимуться від Ботанічного саду до станції метро "Арсенальна" (рух у напрямку станції метро "Арсенальна" буде організовано вулицями Суворова і Мазепи) та від Контрактової площі до стадіону "Динамо".

Крім того, 28 липня під час проведення божественної літургії у Володимирському патріаршому кафедральному соборі УПЦ КП та Хресного ходу з 9:00 до 14:00 можливе тимчасове призупинення руху тролейбусів № 5, 8, 16, 17, 18 та організація їх руху за скороченим маршрутом.

Так, маршрути № 16, 18 курсуватимуть від вул. Щусєва та вул. Сошенка до станції метро "Лук’янівська". Маршрути № 5, 8, 17 відповідно від вул. Білицької, вул. Смілянської, площі Космонавтів до Повітрофлотського шляхопроводу.

До того ж на 26-29 липня організовано спеціальний автобусний маршрут № 25 від Залізничного вокзалу до Києво-Печерської лаври (пл. Вокзальна – вул. Петлюри – вул. Жилянська – вул. Шота Руставелі (у зворотному напрямку вул. Еспланадна – вул. Саксаганського) – вул. Басейна – вул. Мечнікова – Кловський узвіз – Кріпосний пров. – вул. Мазепи – вул. Лаврська).

27 липня у зв’язку із закриттям руху автотранспорту на вул. Лаврській цей маршрут буде дещо змінений: після Кріпосного провулку автобус рухатиметься вул. Грушевського, вул. Московською, вул. Цитадельною та завершує маршрут на вул. Лаврській.

 
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ