Хрещатик перекриють уже з вечора п’ятниці


Рух транспорту Хрещатиком буде перекрито з 18 години п’ятниці, 26 липня.

Про це у п’ятницю вранці повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"У зв’язку зі святкуванням 1025-річчя хрещення Київської Русі з 18:00 26 липня до 22:00 28 липня 2013 року буде перекрито рух автомобілів вулицею Хрещатик від вулиці Богдана Хмельницького до Інститутської", - уточнили в КМДА.

Також у неділю, 28 липня, тимчасово буде перекрито вулицю Трьохсвятительську від Європейської до Михайлівської площі, вулицю Лаврську від площі Слави до вулиці Цитадельної та вулицю Грушевського від вулиці Шовковичної до Кріпосного провулка.

Раніше повідомлялося, що у зв'язку зі святковими заходами з нагоди 1025 річниці хрещення Київської Русі на вихідні в столиці буде введено тимчасове обмеження руху транспорту з 7.00 до 21.00.

Вулиця Хрещатик буде перекрита від вулиці Богдана Хмельницького до Інститутської в суботу, 27 липня, з 10.00 до 22.00,  в неділю, 28 липня, - з 8.00 до 22.00.

У суботу тимчасово обмежать рух транспорту по вулиці Трьохсвятительській від Європейської площі до Михайлівської площі.

Також, у цей день тимчасово закриють проїзд по вулиці Лаврській від площі Слави до Цитадельної і по вулиці Грушевського від Шовковичної до Кріпосного провулка.

Крім того, можливе тимчасове обмеження в пересуванні транспорту на автодорозі Київ - Харків (від міської смуги до аеропорту "Бориспіль").  

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ