Попов каже, що "Київзеленбуд" підмальовує фото, щоб порадитися


Комунальне об’єднання "Київзеленбуд" використовує фоторедактор, щоб на своїй сторінці у Facebook запитати думку киян про озеленення столиці.

Про це заявив голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов в ефірі "Радіо Свобода".

За його словами, в компанії з "приходом молодого керівника Михайла Царенка використовують все більше сучасних підходів, щоб до ухвалення тих чи інших рішень з приводу озеленення залучати киян".

"Один із таких варіантів – це вони у Facebook виставляють пропозиції стосовно того, що от давайте подумаємо: якщо буде такий сквер, чи вулиця, чи площа прикрашена такими квітами. Яка ваша думка, може, маєте інші пропозиції?", - сказав Попов.

"І одна з таких пропозицій з’явилася в ЗМІ, що начебто це робиться лише в електронних засобах масової інформації, а насправді – ні. Тобто ідея переставлена з ніг на голову. Це неправильно. Це некоректно", - наголосив Попов.

Напередодні "Київзеленбуд" на своїй сторінці у Facebook оприлюднило інформацію, як столицю прикрашають квітами до дня Хрещення Русі. При цьому повідомлення проілюстрували фотографією, в якій за допомогою фоторедактора були домальовані квіти.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ