Три райони столиці тимчасово залишаться без води


Частину Оболонського, Деснянського та Дніпровського районів столиці у липні відключать від гарячого водопостачання у зв'язку з гідравлічними випробуваннями тепломереж.

Про це повідомляє прес-служба ВАТ "Київенерго", передає ЛІГАБізнесІнформ.

Гарячої води не буде з 8 по 22 липня.

В Оболонському районі води не буде на проспектах Московському та Героїв Сталінграда, вул. Вишгородська, Полярна, Бережанська, Вербова, Дегтяренка, Богатирська, Озерна, Північна, Прирічна, Коноплянська, Резервна.

У Деснянському районі відключать на проспекті Ватутіна, вул. Лісова, Бальзака, Радунської, Милославської, Закревського, Пухівській, Крайній, Меліоративній, Миропільській, Братиславській, Волкова, Маршала Жукова, Кіото, Червоногвардійської, Мурманської, Магнітогорській, Попудренка (частково), провулку Червоногвардійському.

У Дніпровському районі на проспектах Ватутіна, Визволителів і Броварському, вул. Братиславської, Стальського, Курнатовського, Червоногвардійської, Усенка (частково), Попудренка (частково), Микільсько-Слобідської, Челябінської (частково), Мильчакова, Луначарського, Малишка, Райдужної, Вершигори та бульварі Перова.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ