Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/51d520e70d0b3/
Українська правда
Київ

Для реконструкції Андріївського узвозу необхідно ще 15 мільйонів

04.07.2013  10:14

Комплексне завершення другої черги реконструкції Андріївського узвозу в Києві потребує близько 15 мільйонів гривень.

Про це повідомив голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов у Києві в середу, передає "Інтерфакс-Україна".

"Думаю, 15 мільйонів гривень потрібно, щоб комплексно завершити проект, який у нас проходить як друга черга реконструкції Андріївського узвозу, це без знесення аварійних будинків", - сказав він.

Попов уточнив, що друга черга проекту реконструкції передбачає, насамперед, реконструкцію інженерних мереж і впорядкування бруківки на території узвозу та його прилягання до вулиці Володимирської.

Голова КМДА також повідомив, що завершення реконструкції Андріївського узвозу планується у 2014 році, а фінансування робіт здійснюватиметься, найімовірніше, за рахунок коштів бюджету Києва.

"Минулого року ми отримували частково кошти з державного бюджету. Щодо завершення, то я думаю, що це все-таки буде міський бюджет", - сказав він.

Як відомо, урочисте відкриття Андріївського узвозу після завершення першої черги реконструкції, яка тривала протягом півроку, відбулося 3 червня 2012 року.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.