Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/51cc1390ccf06/
Українська правда
Київ

На вихідних метрополітен підлаштовуватиметься під матчі та концерти

27.06.2013  13:27

Київський метрополітен передбачить додаткові резервні рухомі склади та частково обмежуватиме входи і виходи під час матчів і концертів.

Про це у четвер повідомляє прес-служба метрополітену.

27 червня на Святошинсько-Броварській та Куренівсько-Червоноармійській лініях буде передбачено по 2 додаткових резервних рухомі склади.

Ці заходи пов’язані з проведенням на стадіоні "Динамо" імені В. Лобановського з 20:30 до 22:15 футбольного матчу між командами "Зеніт" (Санкт-Петербург) і "Шахтар" (Донецьк) та спрямовані на забезпечення перевезення уболівальників.

У ніч із 29 на 30 червня метрополітен працюватиме на 1 годину довше.

Також на усіх лініях Київського метрополітену буде передбачено додаткові резервні поїзди, які видаватимуться на лінії в разі збільшення пасажиропотоків.

Окрім цього, з 18:00 до 19:00 та станція "Олімпійська" Куренівсько-Червоноармійської лінії буде зачинена для пасажирів на вхід і вихід. У зазначений період поїзди слідуватимуть повз станцію "Олімпійська" без зупинки.

Якщо після закінчення концерту на НСК "Олімпійський" пасажиропотік перевищуватиме перевізну спроможність, імовірне введення обмежень на вхід пасажирів до станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".

30 червня з 20:00 до 21:00 станція "Олімпійська" Куренівсько-Червоноармійської лінії буде зачинена для пасажирів на вхід та вихід. У зазначений період поїзди слідуватимуть повз станцію "Олімпійська" без зупинки.

Зазначені зміни в режимі роботи Київського метрополітену пов’язані з проведенням на НСК "Олімпійський" з 21:00 до 22:45 футбольного матчу між командами "Зеніт" (Санкт-Петербург) та "Динамо" (Київ), а також святкового концерту до Дня молоді на Майдані Незалежності з 18:00 до 22:00.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.