Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/51b07100df400/
Українська правда
Київ

Попов перевірить електрику в кіосках на випадок великої води

06.06.2013  15:22

Голова КМДА Олександр Попов розпорядився обстежити стан підключення до електричних мереж об'єктів виїзної торгівлі та малих архітектурних форм на території Києва.

За інформацією джерела в КМДА, відповідне розпорядження голови Київміськдержадміністрації підготовлено в середу, 5 червня, повідомляє УНІАН.

Відповідальним за виконання розпорядження призначений перший заступник голови адміністрації Анатолій Голубченко.

Київміськсвітло, Київенерго, КП "Київблагоустрій" спільно з Головним управлінням державної служби надзвичайних ситуацій обстежують підключення до енергомереж як стаціонарних кіосків, так і об'єктів виїзної торгівлі. У разі виявлення порушень при підключенні до електричних мереж МАФів будуть вимагати усунути порушення до 10 червня.

Як пояснюють у КМДА, перевірку проведуть у рамках роботи столичної влади щодо запобігання можливих НП, пов'язаних зі складними погодними умовами (ймовірними підтопленнями окремих територій столиці).

Зокрема, стурбованість фахівців КМДА викликає те, що багато кіоски, навіть працюючі легально, не дотримуються вимог з безпеки при підключенні до мереж. Такі факти були виявлені в ході реалізації ініціативи Олександра Попова з ліквідації незаконних МАФів.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.