Парк "Дружби народів" збираються зайняти спортивним парком


У парку культури й відпочинку "Дружби народів" у Деснянському районі планують створити спортивний парк на території площею 14,5 га.

Київська міськдержадміністрація оголосила конкурс на залучення інвесторів для створення спортивного парку на території парку "Дружби народів" загальною вартістю 19,747 млн грн., повідомляє "Інтерфакс-Україна", посилаючись на оголошення КМДА у газеті "Хрещатик".

Йдеться про облаштування території площею 14,5 га, на якій буде відведено зону для лицарських змагань, комплексну спортзону, дитячий майданчик, зону відпочинку, зону для заняття вейкбординговими та воднолижними видами спорту.

Раніше повідомлялося, що КМДА планує залучити інвесторів для створення спортивного парку неолімпійських видів спорту в парку культури та відпочинку "Дружби народів", вартість якого оцінюється в 47,6 млн грн.

На території парку планувалося розширення наявного вейкпарку до повноцінного воднолижного стадіону, створення екстримпарку, моторикпарку та батутного парку.

У спортпарку також передбачається розміщення стадіону для пляжних видів спорту та місця відпочинку, а також універсального спортмайданчика для занять мініфутболом, волейболом, тенісом і баскетболом.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ