"Арену" на Бессарабці виставили на продаж?



Фото delfi.ua

Найдорожчий київський ТРЦ "Арена" у Бессарабському кварталі розпродають по частинах.

Про це пишуть "Вести".

За даними видання, за чверть будівлі з боку Червоноармійської просять $45 мільйонів, а за кілька поверхів, де зараз автосалони, меблеві магазини і дорогі ресторани - трохи більше $24 мільйонів.

Частина приміщень, за словами ріелторів, належить бізнесмену-забудовнику Вагіфу Алієву і він нібито хоче за них $45 млн. Отримати коментар самого Алієва не вдалося.

За даними видання, він володіє розважальною частиною "Арени" - Arena Entertainment, а також ТЦ "Мандарин Плаза" на Бессарабці, бізнес-центром "Парус" і "Сенатор".

Раніше приміщення в "Арені" приписували Віталію Кличку, однак він заявляв, що давно до цього ТРЦ не має жодного відношення.

Продати "Арену" власники нібито вирішили через дороге утримання.

"Сюди не наймеш дешеву охорону, не зробиш дешевий ремонт, доводиться витрачатися на кондиціонування, відеоспостереження, електроенергію. Хоча оренда тут одна з найвищих ($40 за кв. м), щоб окупити витрати, інвестору потрібно 15 років. Та й орендарі не потягнуть таку плату. В "Арені" залишаться ті, хто хоче мати представництва в комплексі, який став брендом Києва", - сказав аналітик MPP Consalting Павло Мельник.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ