У Києві нарахували на 325 мільйонерів більше, ніж торік


Кількість мільйонерів у Києві цього року досягла 1362 осіб, за даними столичного управління Міндоходів

Це на 325 мільйонерів більше, ніж торік, сказала в.о. начальника головного управління Міндоходів у Києві Ірина Носачова, підбиваючи підсумки кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2012 році.

"Цього року у столиці кількість мільйонерів склала 1362 людини, які торік отримали доходів на загальну суму 5,9 млрд. грн", - цитує її "ЛІГАБізнесІнформ".

"Вони повинні заплатити до бюджету понад 198 млн. грн. Найбільше заможних громадян традиційно проживає в Печерському, Шевченківському, Голосіївському й Оболонському районах Києва", - зазначила Носачова.

За її словами, зокрема, зростанню числа заможних киян, які не приховують власних доходів, сприяла роз'яснювальна робота фахівців Міндоходів.

Однак зазначена кількість столичних мільйонерів є неостаточною, оскільки зараз проводяться перевірки поданих у деклараціях про майновий стан і доходи сум отриманих доходів, зазначила Носачова.

"З початку року киянами подано понад 27 тисяч декларацій про майновий стан і доходи. Сума задекларованого доходу склала 10 млрд. 292 млн. грн., що на півмільярда гривень більше, ніж торік. У підсумку декларування, самостійно визначена сума податку на доходи фізичних осіб, яка повинна надійти до бюджету, склала 290 млн. грн.", - зазначила Носачова.

Торік у Києві податківці нарахували 1037 мільйонерів, які задекларували 5,1 млрд. грн.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ