На вихідних столичне метро працюватиме в особливому режимі


Київ вирішив увести додаткові поїзди метро на час святкування Дня Києва 25-26 травня.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Київської міської державної адміністрації.

У зв'язку зі святкуванням 25 травня з 21:00 до 23:30 комунальне підприємство "Київський метрополітен" передбачило додаткові резервні поїзди на "Куренівсько-Червоноармійській" і "Сирецько-Печерській" лініях залежно від пасажиропотоку.

У неділю, 26 травня, з 17:30 на "Куренівсько-Червоноармійській" і з 19:00 на Святошинсько-Броварській" і "Сирецько-Печерській" лініях буде також збільшено кількість поїздів.

Окрім того, "Київський метрополітен" закриє станцію "Олімпійська" на вхід і вихід з 17:00 до 18:00 26 травня у зв'язку із проведенням футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) і "Металург" (Запоріжжя) на стадіоні Національного спортивного комплексу "Олімпійський". На час закриття поїзди не будуть зупинятися на станції "Олімпійська".

Крім того, якщо після закінчення матчу пасажиропотік перевищить припустимі норми, співробітники "Київського метрополітену" можуть обмежити вхід на станції "Палац спорту", "Олімпійська" і "Площа Льва Толстого".

Також за потреби 25 травня на станції "Золоті ворота", а 26 травня на станції "Майдан Незалежності" і "Хрещатик" може бути уведено обмеження на вхід для пасажирів для забезпечення рівномірного заповнення станцій після закінчення святкових заходів.

Як відомо, День Києва й День столиці святкуються в останні вихідні травня.

Українські новини

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ