Попов упевнений, що виграє вибори мера


Голова КМДА Олександр Попов впевнений у своїй перемозі на виборах мера Києва.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"Я вже озвучував рішення про участь у виборах мера Києва. Воно було продуманим і зваженим. І відмовлятися від нього я не маю наміру", - підкреслив Попов.

Він заявив, що за три роки роботи в КМДА не лише вивчив проблеми Києва, а й почав їх вирішувати "системно і послідовно".

За словами Попова, до розробки Стратегії розвитку Києва до 2015 року, яка стала основою роботи столичної влади, були залучені не тільки кращі наукові кадри, а й київська громадськість. Кияни внесли до проекту цього документа більше 4 тисяч доповнень, які були систематизовані і враховані. Він зазначив, що в розробці цієї стратегії дуже допомогли поради мера колумбійського міста Багот Енріке Пеньялоса, визнаного одним з кращих градоначальників світу.

"Я впевнений, що кияни вже помітили перші результати реалізації Стратегії. Так що я не тільки вважаю, що у мене є всі підстави брати участь у виборах мера, але і впевнений у перемозі", - підкреслив Попов.

Він також висловив надію, що всі кандидати будуть гідними суперниками.

Голова КМДА також заявив, що поява чуток про урізання фінансування бюджету Києва через результати парламентських виборів "є прикладом того, до чого можуть призвести недостатня обізнаність або упередженість у судженнях".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ