Київ заборонив вдень в'їзд вантажівок у місто


Київська міська рада заборонила в'їзд на територію міста транзитного великогабаритного вантажного транспорту з 07:00 до 20:00.

За ухвалення відповідного рішення проголосували 79 депутатів при мінімально необхідних 61.

Крім заборони на в'їзд в місто в денний час столична влада також обмежила список площ, проспектів та вулиць Києва, за якими транзитний транспорт може рухатися в дозволений час.

У проекті рішення перераховані проспекти, площі і вулиці, якими зможуть користуватися вантажівки для транзитного руху з 20:00 до 7:00 через місто, зокрема: проспект Бажана, Південний мостовий перехід через річку Дніпро, Столичне шосе, вулиця Академіка Заболотного, Одеська площа, Велика кільцева дорога, проспект Академіка Палладіна.

Також проїзд буде дозволений по вулиці Міський, Гостомельському шосе, Новій дорозі, Мінським проспектом, площею Шевченка, вул. Полярна, вул. Богатирська, Тульська площа, Московський проспект, проспект Генерала Ватутіна, Керченська площа, вул. Братиславська та Броварський проспект.

Крім того, обмежується в'їзд в центральну частину Києва в межах Повітрофлотського шляхопроводу, вулиці Чорновола, вулиці Глибочицькій, Верхнього і Нижнього валів, вулиці Набережно-Хрещатицькій, по Набережному шосе, бульвару Дружби Народів, Московської площі, Червонозоряному проспекту, Повітрофлотському проспекту з 17:00 до 20:00.

Українські новини

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ