Київ буде промивати труби: воду треба спускати 15 хвилин


У Голосіївському, Солом'янському та Дарницькому районах проведуть промивання водогону технічною водою.

Про це повідомили в прес-службі акціонерної компанії "Київводоканал", передає УНІАН.

З 23:00 22 травня по 7:00 23 травня в зону профілактичних заходів потраплять мережі у Голосіївському районі по вулицях: Китаївській, Закарпатській, Весняній, Ягідній, Кащенко, Боровиченко, Набережно-Корчуватській, Новопирогівській і по проспекту Науки.

У цей же час у Солом'янському районі технічну воду подадуть до труб по вулицях: Урицького, Островського, Платонівської, Краснодонської, Кубанської, Кавказької, Солом'янської, Волгоградської, Привітної, Кудряшова, Локомотивної, Докучаєвської, Організаторської, Механізаторів, Красикова, Кондукторній.

З 23:00 23 травня до 7:00 24 травня в зону профілактичних заходів потраплять мережі частині Дарницького району по вулицях: Автопарковій, Колекторній, Світлой і провулку Високовольтному.

Прочищення здійснюється після півночі, щоб не створювати незручності мешканцям будинків.

Протягом цього часу "Київводоканал" не рекомендує використовувати воду з крану у якості питної або для приготування їжі без попереднього кип'ятіння.

Після завершення профілактичних заходів абонентам перед використанням води з крану потрібно спускати її протягом 15 хвилин.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ