Мотоцикліст збив велосипедистку та втік



Фото ДАІ Києва - udai.kiev.ua

У Святошинському районі 19 травня мотоцикл наїхав на 21-річну дівчину-велосипедистку. 

Подія трапилася у неділю близько 19:00 на вулиці Генерала Наумова, 66, повідомляє ДАІ Києва.

"Водій мотоцикла, скоївши наїзд та не зупинившись, втік з місця пригоди. У діях водія вбачається порушення п. 2.10 ПДР (у разі причетності до ДТП водій зобов'язаний негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди)", - зазначає автоінспекція.

Внаслідок наїзду дівчина, яка їхала на велосипеді, отримала травми. ЇЇ з забиттям тіла, закритою травмою грудної клітини доставлено лікарні. 

Столична ДАІ просить свідків даної пригоди відгукнутися та надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64.

Державтоінспекція зазначає, що за 4 місяці цього року у Києві сталося 35 дорожньо-транспортних пригод за участю двоколісних транспортних засобів, у тому числі 13 ДТП з постраждалими, в яких 1 людина загинула та 15 осіб отримали травми.

І загалом почастішали випадки, коли водії здійснюють дорожньо-транспортні пригоди та зникають у невідомому напрямку. Від початку нинішнього року їх кількість у Києві сягнула більше 3,5 тисяч. Зокрема, у 13 автопригодах одна людина загинула та 13 отримали травми. 

Столична Державтоінспекція закликає водіїв двоколісних транспортних засобів бути уважними за кермом і дотримуватися Правил дорожнього руху.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ