Для киян запускають "прямий зв’язок" із владою


Комунальна бюджетна установа "Контактний центр міста Києва" запроваджує новий спецпроект "Прямий зв’язок з київською міською владою".

Як повідомляє КМДА, мета цього – надати можливості мешканцям столиці особисто ставити запитання представникам органів місцевого самоврядування і виконавчої влади в місті, а останнім – ефективно виявляти і вирішувати актуальні проблеми.

Першим гостем стане начальник головного управління контролю за благоустроєм КМДА Сергій Садовий: у вівторок, 21 травня, з 12:00 до 13:00 він проведе годину за телефоном "прямої лінії" у центрі і відповідатиме на запитання про благоустрій Києва.

Однак найбільш актуальним, за твердженням КМДА, "залишається підведення підсумків весняного двомісячника з благоустрою, що тривав у столиці з 20 березня до 13 травня".

На обговорення виносяться питання про незадовільний вивіз сміття з контейнерів на прибудинковій території, відновлення благоустрою після виконання планових, аварійних робіт, асфальтування та ремонт доріг прибудинкової території, її прибирання тощо.

Кияни мають можливість упродовж однієї години прямого ефіру долучатися до обговорення актуальних питань.

Запитання від киян та гостей столиці прийматимуть за телефоном 15-51. Трансляція розмови "онлайн" відбуватиметься на сайті міського Контактного центру.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ