Вихідні: конгрес рисувальників, фестиваль пам’яті Д'ркіна, велопарад "у клітинку"…


18 травня у Києві відкривається Конгрес рисувальників, який триватиме до 8 червня 2013 року у Національному художньому музеї. Протягом цього часу там діятиме відкритий майданчик для вільної комунікації за допомогою рисування.

Також цієї суботи та неділі у арт-клубі "Бочка" на Подолі відбудеться фестиваль пам'яті Вєні Д'ркіна, і можна буде подивитися онлайн-трансляцію події на "Платформі".  

А AIESEC запрошує до участі в конференції у сфері інформаційних технологій "UniversITy", повідомляє ресурс "Платформа".

Крім того, у суботу – останній день, коли можна буде відвідати міжнародний арт-проект "АУТ": "Сновидіння наяву" у музеї Тараса Шевченка.

Крім того, у НСК "Олімпійський" триває унікальна пересувна виставка про Леонардо да Вінчі і його твори "Геній да Вінчі". Вона відкрита для відвідування до 14 липня. 

Також у суботу ввечері – джазово-поетичний вечір, на якому читатимуть вірші видатних поетів під звуки фортепіано: Вірші, джаз та кіно (Павло Ігнатьєв і Ваня Якимов)

Серед інших цікавих подій суботи, 18 травня: Ніч музеїв у Національному художньому музеї та Ніч у PinchukArtCentre, екскурсія "Михайлівська (Володимирська) гірка", Photo Open Air, майстер-клас "Портрет як метод самопізнання", лекція Павла Гудімова "Дизайн vs мистецтво", лекція Сергія Шапіро "Авторський леттерінг і каліграфія/в процесі", лекція Олексія Когана "Слухаємо музику разом – 3", Behance Portfolio Review #3, концерт іспанського гурту Exxasens.

А в неділю у столиці відбудеться "велопарад у клітинку" – охочі прокататися збираються о 16 годині біля Головпоштамту.

Також 19 травня відбудуться велосипедна екскурсія "Пустині Голосіївського лісу" та велопоїздка від Асоціації велосипедистів Києва (о 12 годині вона стартує з 5 місць: біля пам'ятнику Сковороді, на Оболонській набережній біля церкви, у парку "Перемога" біля кургану, у парку "Позняки" біля фонтану, у парку "Юність" на Борщагівці біля в'їзду з боку "Колібріса").

Також у неділю відбудеться Чемпіонат зі складання кубика Рубіка + брейнворк CoolClub; кулінарний майстер-клас англійською мовою, концерт лауреатів Міжнародного конкурсу піаністів-аматорів "Каштановий рояль"; лекція та кінопоказ "Анни всього світу..."; екскурсія та лекція-концерт "У пошуках Аскольда", Діорама життя: про смерть як вічний сон; а також квартирник Павла Ігнатьєва.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ