Пабат підозрює, що на нього вчинили замах


Депутат, глава фракції "Громадський актив Києва" у Київраді Олександр Пабат заявив, що на його життя могли робити замах.

Про це він розповів в інтерв'ю "Вістям".

Як відомо, на початку лютого Пабат постраждав від вибуху салюту. Він втратив одне око, а над тим, щоб друге могло бачити, зараз борються лікарі.

"Всього я переніс вісім операцій, три з них - на оці. У мене зараз в лицьовій частині 38 металевих елементів. Так, нещодавно лікарі в Німеччині пересадили сітківку, зробили пластику століття. Зараз настав найскладніший період - чекати і сподіватися", - розповів депутат.

"Поки я не бачу нічого. Темрява. Тільки коли мені ліхтариком в око світять, бачу світло, і це дає надію лікарям. Але зате тепер мізки краще працюють - все відчуваю", - додав він.

Коментуючи інформацію про те, що інцидент стався на дні народження когось з дітей і він нахилився над установкою, що не вистрілила вчасно, Пабат уточнив: "Ні у кого в родині немає в лютому дня народження. Ну я ж не ідіот, щоб нахилятися над салютною установкою! Як все відбулося, не буду розповідати. Скажу тільки одне: швидше за все, все це було організовано ззовні".

"Я сказав те, що сказав. Судячи по безлічі повідомлень про вибух буквально на третій день, хтось це готував, може навіть некрологи писав. Але я не буду мстити своїм ворогам", - додав він.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ