ДАІ: у Києві можливі ускладнення через історичну реконструкцію


Столична Державтоінспекція попереджає, що 11 травня можливі ускладнення у русі транспорту по вулиці Заболотного.

Як повідомляє сайт ДАІ Києва, у суботу, з опівдня на вулиці Червонопрапорній, 188 "Пирогово", відбудеться реконструкція історичних подій під назвою "Велика Перемога. Травень-45-го".

"У зв’язку з проведенням міжнародного військово-історичного фестивалю можливі ускладнення у русі транспорту по вулиці Заболотного", - йдеться у повідомленні.

Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням - не паркувати транспорт з порушенням ПДР, зокрема на проїзній частині на під’їзді до об’єкту проведення заходу.

Крім того, у ДАІ повідомили, що 12 травня у зв’язку з проведенням поминальних днів будуть вводитись часткові обмеження в русі автомобільного транспорту на дорогах, прилеглих до міських кладовищ.

Так, в неділю, для забезпечення безперешкодного руху автобусів і маршрутних таксі до Лісового кладовища, на вулиці Електротехнічній буде заборонено паркування транспортних засобів, а вулицю Крайню перекриють для руху приватного транспорту.

З урахуванням викладеного, у столичній ДАІ рекомендують автолюбителям по можливості обмежити відвідування кладовищ на власному транспорті, а скористатися послугами громадського.

Для зручності громадян від кінцевих станцій метро до кладовищ будуть організовані додаткові маршрути.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ