Центр Києва у неділю перекриють на час марафону


Державтоінспекція у неділю перекриє деякі центральні вулиці Києва у зв'язку з проведенням міжнародного марафону.

Про це повідомив начальник Відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС у Києві Ігор Михалко на прес-конференції, повідомляє УКРІНФОРМ.

"У неділю рух на центральних вулицях міста буде перекрито, тому просимо водіїв скоригувати свої плани і з розумінням поставитися до тимчасових незручностей", - сказав він.

Михалко уточнив, що закритими для руху транспорту будуть такі ділянки: Михайлівська площа - Софійська площа - вул. Володимирська - бульвар Шевченка; проспект Перемоги - від пл. Перемоги до станції метро "Берестейська"; вул. Саксаганського - від пл. Перемоги до Палацу спорту; вул. Велика Васильківська - від вул Саксаганського до Хрещатика; вул. Толстого - від пл.Толстого до вул. Володимирської.

"Загалом буде перекрито 41 перехрестя, 44 виїзди справа і 25 виїздів зліва", - сказав речник.

Він також поінформував, що наряди ДАІ пильнуватимуть, щоб вздовж маршруту марафону не розміщувався сторонній автотранспорт.

Як відомо, під час проведення Київського марафону буде посилено заходи безпеки у зв'язку з трагічними подіями у Бостоні. Загалом громадський порядок охоронятимуть понад 600 працівників міліції та військовослужбовців внутрішніх військ.

4-й Київський марафон стартує 28 квітня о 9:00 на Михайлівській площі у Києві. Для участі у змаганнях зареєструвалися 2 тис. 200 осіб.

У рамках заходу крім класичного марафону (42,195 км) відбудеться естафета (3х10 км + 1х12,195 км), вуличний забіг на 10 км та сімейний забіг на 5 км, а також забіги для дітей на 1 км та 500 м.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ