У Ботсаду проведуть фест із концертами, майстер-класами і розвагами



Із 19 по 21 квітня в Ботанічному саду імені Гришка пройде фестиваль "3 дні в саду", під часу якого можна відвідати різноманітні майстер-класи, концерти й кінопокази.

У п'ятницю о 19:00 у Ботсаду дасть концерт колектив "Крихiтка", у суботу в той же час – гурт "Pianoboy", а в неділю о 19:00 – гурт "Правила граматики". До того часу щодня звучатимуть музичні імпровізації на фортепіано, а київський театр ексцентрики й буфонади "Buffet" даватиме вистави. Після концертів будуть показувати фільми.

Взагалі фестиваль працюватиме 19 квітня з 12:00 до 21:00, а 20 і 21 квітня з 10:00 до 21:00.

Протягом цього часу відвідувачі зможуть, серед іншого:

• Подивитися, як печеться органічний хліб і скуштувати їстівну інсталяцію від Органічної Ферми Майбутнього;
• Послухати лекції про все зелене і здорове; 
• Купити щось приємне для очей і на дотик у Дизайн маркеті;
• Запустити в небо повітряних зміїв і китайські ліхтарики;
• Поласувати паельєю, овочами гриль, домашніми ковбасками на вуличному фуд-корті;
• Подивитися експозиції садових скульптур і дизайнерських велосипедів;
• Подивитися кіно про любов під зоряним небом, закутавшись у теплі пледи;
• Зробити добру справу разом із благодійними фондами "Краб" і "Велике серце";
• Взяти участь у спеціальних проектах від учасників фестивалю.

Можна буде відвідати майстер-класи з ресайклінгу і виробів з еко-матеріалів, із флористики й садівництва, зі квілінгу, розпису, "кавової анімації", скраб-букінгу й декорування кавових чашок, з ліпки із глини, малюнку на папері й тканині, з розпису сумок акрилом, виготовлення свічок, вітражного малюнку, малювання пастеллю, валяння, гончарної майстерності.

Крім того, будуть майстер-класи з виготовлення великоднього вінка, з готуванню яблук у карамелі, з італійської кухні тощо.

Лише у п'ятницю до 18:00 гості можуть узяти участь у написанні спільної картини фестивалю "Просто-в-Месте" з художником Максом Скоблинським і арт-студією.

Кінопокази будуть проходити з 20:00 до 21:30: у п'ятницю покажуть фільм "Гарний Рік", у суботу - фільм "Французький Поцілунок", а в неділю – "Опівночі в Парижі". 

Фестиваль пройде на ділянці ботсаду "Пори року", ліворуч від центрального входу, територію розділять на тематичні зони, зазначає "The Village".

Оpen-air проект "Три дні в саду" присвячений весні й "зеленому способу життя" у великому місті. І щоб підтримати цю ідею відвідувачам у якості вхідного квитка будуть видавати Green Pass – квіткове насіння або цибулини рослин.

Green Pass можна придбати на вході в зону фестивалю, уже усередині Ботанічного саду ім. Гришка. Він обов'язковий для відвідування оpen-air проекту для всіх, кому більше 12 років. Діятиме він впродовж одного дня, вартість – 60 грн. Однак крім Green Pass усім гостям необхідно буде оплатити стандартну суму входу до Ботсаду – 20 грн.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ