Київраду пікетують, щоб не роздерибанили землю. ФОТО


Київську міськраду у середу зранку пікетують сотня-півтори людей.

Про це повідомляє користувач nomoreanry.

"Влада, повернись обличчям до киян", - мовить один із плакатів пікетувальників.

Пікет під Київрадою, 17 квітня 2013 року, фото nomoreanry

Очікується, що на засіданні 17 квітня Київрада розгляне питання відведення земельних ділянок, зокрема, у Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Оболонському, Печерському, Подільському, Святошинському й Солом'янському районах.

Напередодні активісти закликали киян прийти в Київраду з паспортом о 9:45 і вимагати у депутатів у залі засідань "не красти київську землю".

"Якщо пацюки не почують – знову доведеться пояснювати, що буває, коли киян не чують", - писав у блозі журналіст "Свідомо", активіст кампанії "Звільнимо Київ разом" Єгор Соболєв.

Водночас, УНІАН повідомляє, що засідання Київради пікетує близько 150 киян, які проводять чотири різні акції.

Першу акцію проводить організація "Київське віче", яка вимагає відставки голови КМДА Олександра Попова і саморозпуску Київради, а також вимагає вирішення питання зі 80 скандальними забудовами у столиці.

Іншу акцію проводять ошукані інвестори "Еліта-центр", а також інвестори недобудованого житлового будинку по вулиці Теремківська, 3.

А Асоціація мешканців гуртожитків України вимагає виконання норми законодавства щодо забезпечення їхнього права на отримання 10 соток землі в межах Києва.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ