Киянам покажуть 100 шедеврів світової скульптури


З 12 квітня до 12 травня у "Мистецькому арсеналі" проходитиме виставка "100 шедеврів світової скульптури", на якій покажуть твори 18 знакових світових митців.

Як повідомляє "Мистецький арсенал", презентуються скульптури провідних авторів кінця XIX – першої половини XX сторіччя: Огюста Родена, Арістіда Майоля, Амедео Модільяні, Генрі Мура, Ганса Арпа, Олександра Архипенка, Костянтина Бранкузі, Рембрандта Бугатті, Поля Гогена, Сальвадора Далі, Едгар Дега, Альберто Джакометті, Дієго Джакометті, Хани Орлової, Пабло Пікассо, Огюста Ренуара, Осипа Цадкіна та Жака Ліпшиця.  

Скульптури Далі у "Мистецькому Арсеналі". Фото - kati.com.ua

Експозиція відкрита для огляду щодня з 11:00 до 20:00 (за адресою вулиця Лаврська, 12).

Скульптури Дега

Вартість квитка: 60 гривень – для дорослих; для учнів, студентів та пенсіонерів – 30 гривень; для дітей до 7 років – вхід безкоштовний. Вартість екскурсії в будні – 200 гривень, а в суботу та неділю можна потрапити на безкоштовні екскурсії.

Скульптура Пікассо

Як зазначається на сайті мистецького простору, виставка "100 шедеврів світової скульптури" – це меценатський проект на підтримку "Мистецького арсеналу".

 

"Даним проектом Мистецький Арсенал прагне актуалізувати проблему відродження традицій українського меценатства, що складалися століттями…", - сказано на сайті музею.

 
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ