Дороги від піску та солі почистять наступного тижня


Наступного тижня КК "Київавтодор" розпочне зачистку та мийку доріг у столиці в рамках проведення весняного двомісячника з благоустрою.

Про це заявив гендиректор комунальної корпорації Петро Береговий під час розширеного засідання Колегії Київської міськдержадміністрації, повідомляє прес-служба КМДА.

"Після складної зими 2012-2013 року ми висипали на столичні автошляхи понад 40 тисяч тонн піщано-соляної суміші та 45 тисяч тонн солі. Цю суміш необхідно сьогодні прибрати з доріг. Наразі ми готуємо до робіт спеціальну техніку, яка вже наступного тижня вийде на лінію", - сказав він.

Гендиректор "Київавтодору" додав, що працівники автодорожньої служби готуються до виконання робіт із фарбування колесовідбійної стрічки та направляючої пішохідної огорожі, а також продовжують роботи з очищення зливоприймачів.

Для проведення ІІ Великої київської толоки Береговий обіцяв допомогти необхідною технікою та механізмами для виконання плану заходів.

Утім, за словами гендиректора "Київавтодору", основні сили корпорації спрямовані на виконання ямкового ремонту.

"Сьогодні ми щодоби виконуємо роботи на площі понад 2400 м кв. Наразі погода нам в цьому сприяє, тож ми продовжуємо нарощувати темпи і зобов’язуємося виконати затверджений план робіт до 9 травня", - зазначив Береговий.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ