Київ обіцяють прибрати до травневих свят


Столична влада обіцяє прибрати та озеленити Київ до травневих свят. Зокрема, планують відновити благоустрій після розриттів, відремонтувати дитячі і спортивні майданчики, а також висадити дерева, кущі, квіти і облаштувати газони.

Про це заявив директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Сергій Садовой, повідомляє прес-служба КМДА.

За його словами, у найкоротші терміни райони повинні відновити благоустрій у місцях проведення робіт на інженерних мережах, забезпечити своєчасне прибирання та миття доріг, тротуарів і пішохідних доріжок.

"Крім того, комунальні служби повинні активізувати роботу із ліквідації стихійних звалищ та забезпечити санітарне очищення берегових смуг річок, озер та парків, скверів, зелених зон вздовж доріг", – зауважив Садовой.

Він також наголосив на необхідності забезпечити очищення елементів зупинок від листівок та оголошень, а також привести до належного санітарно-технічного стану зупинки міського громадського транспорту, паркувальні майданчики та території, прилеглі до кінцевих зупинок маршрутних таксі.


 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ