"Київпастранс": Пасажири не жалілися на обвал платформи на станції електрички


КП "Київпастранс" запевняє, що від обвалу платформи на залізничній станції "Вишгородська" ніхто не постраждав, оскільки звернень від пасажирів до працівників станції не надходило.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"2 квітня о 10.50 чергова зміна рятувальників "Київської служби порятунку" виїхала на місце падіння плити на станцію міської електрички "Вишгородська". Виявлено, що впала плита перекриття платформи розміром 6мх1,5м. За попередніми висновками слідчої групи МВС, плита впала внаслідок руйнації бетону (зношеності) під впливом метеорологічних факторів", - йдеться в повідомленні.

У "Київпастрансі" відзначили, що до платформи вони не мають ніякого стосунку, бо "утримання в належному технічному стані інфраструктури міської кільцевої електрички (пристроїв системи центрального забезпечення, будівель, споруд, платформ посадки, колійного господарства, контактної мережі) забезпечує "Південно-Західна залізниця".

Наразі на залізничній платформі "Вишгородська" представники МВС, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Південно-Західної залізниці та Департаменту транспортної інфраструктури КМДА проводять розслідування обставин події.

Як відомо, вранці 2 квітня у Києві на залізничній станції "Вишгородська" обвалився перон, люди попадали під електричку

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ