Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/515ab919d05bd/
Українська правда
Київ

Мазурчак не виключає, що піаритиме Попова на виборах мера

02.04.2013  13:55

Екс-перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак заявляє, що після своєї відставки не залишиться у міській адміністрації, а, ймовірно, працюватиме у передвиборчому штабі Олександра Попова.

Про це він сказав в інтерв’ю TheVillage.

"В адміністрації я не залишуся, але можна ж у різних варіантах (працювати). Де завгодно і як завгодно (працювати), але в будь-якому разі я буду працювати в команді Попова й допомагати Попову", - сказав Мазурчак.

На уточнююче запитання, чи не має він наміру працювати у передвиборному штабі Попова, Мазурчак сказав: "Можна працювати й у передвиборному штабі".

"Скажімо так, найбільше бажання – це стати незалежним експертом. Не працюючи у владі, дуже легко критикувати всіх. Так от я можу критикувати вже зі знанням справи. Готовий іти на зустріч із пресою, іти в різні передачі й брати участь у будь-яких дискусіях", - сказав чиновник.

Він запевнив, що готовий "розповідати, що відбувається, посилаючись на факти, на цифри, глибоко розуміючи ситуацію в Україні й у Києві".

Мазурчак також наголосив, що совість його не мучить у зв’язку з тим, що він пішов у відставку у складний для міста час.

"Я йду абсолютно із чистою совістю. Але настрій у мене нормальний ще тому, що я не йду з міста, не йду з політики, не йду з роботи. Я буду працювати на місто й ще буду показувати дуже гарні результати", - запевнив Мазурчак.

Як відомо, 26 березня Попов прийняв відставку свого першого заступника Олександра Мазурчака.  

28 березня Попов призначив виконуючим обов'язки першого заступника голови КМДА Анатолія Голубченка.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.