Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/51540a485ba86/
Українська правда
Київ

У Києві уже створили штаб для ліквідації повені

28.03.2013  10:15

Голова Київської адміністрації Олександр Попов на базі Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій створив штаб, що буде займатися попередженням повені та ліквідацією її наслідків.

Його очолив директор Департаменту міського благоустрою Сергій Садовой, повідомляє прес-служба КМДА.

Попов підкреслив, що основними завданнями штабу є: не допустити підтоплення низинних територій міста (Оболонь, Русанівка, Позняки, Осокорки та інші), пошкодження інженерних мереж, а особливо електромереж, у житлових будинках, де можливе підтоплення підвальних приміщень; негайно звільнити зливоприймачі від снігу, забезпечити стабільну роботу дренажної системи.

Чиновник також відзначив, що сьогодні до прибирання від снігу зупинок громадського транспорту, зливостоків, переходів тощо, окрім комунальних служб, залучено і 1 тисячу військовослужбовців.

Також голова КМДА наголосив, що очікується підвищене навантаження на міські каналізаційні системи, тому особливу увагу треба приділити роботі "Київводоканалу", Бортницької станції аерації, посилити контроль за ситуацією на мулових полях БСА.

Попов доручив забезпечити оперативний моніторинг якості бюветної води, яку п’ють кияни, а про результати повідомляти громадськість.

"У місті розроблений і вже реалізується план попередження повені та ліквідації її наслідків", - підсумували в прес-службі мерії.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.