У мерії вирішили скидати сніг просто в місті. Кияни бояться потопу


У столичній мерії визначили 18 додаткових місць для тимчасового складування снігу.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Зокрема у Голосіївському районі – на вул. Промисловій (вздовж річки Либідь); на місцевому проїзді Наддніпрянського шосе (майданчик відстою автотранспорту); на вул. Острівній, 1 (пустир) і вул. Саперно-Слобідській (по обидві сторони).

У Дарницькому районі сніг тимчасово складуватимуть на вул. Колекторній (пустир біля ТЕЦ); у Деснянському – на перетині вул. Закревського та вул. Милославської, а також в урочищі Федорківщина на вул. Пухівській.

Також сніг з вулиць вивозитимуть на вул. Алма-Атинську (напроти буд. № 12 та лісопаркову зону напроти будинків №70 та №72), що у Дніпровському районі.

В Оболонському районі для тимчасового складування снігу визначили наступні місця: вул. Богатирська (пустир, обидві сторони), вул. Північна (кінець вулиці) та в’їзд до Пуща-Водиці (кінець вул. Лісної і заїзд у ліс орієнтовно 200 метрів).

У Подільському районі – на вул. Газопровідній, у Святошинському – на просп. Перемоги, 135 (пустирі на вулицях Кочури та Трублаїні), а також на вул. Медовій, що у Солом’янському районі.

Однак киян вже встигло обурити таке рішення.

"У мене під вікнами на вулиці Кадетський гай скидають сніг. Пробка – кілометр. Їде ще три авто зі снігом. Тобто повінь Кадетському гаю забезпечена. Уже все тане неприбране, а вони везуть таку кількість, з якою зливові стоки точно не впораються", - написала користувач Facebook Іванна.

Кияни бояться, що там, де скидають сніг, буде великий потоп. Фото з Facebook Ivanna Kobernik

Як відомо, раніше віце-прем'єр Олександр Вілкул заявив, що активне танення снігу в Україні очікується з 5 квітня. За даними ДСЧС, з 1 по 5 квітня поточного року очікується підвищення температури повітря до 13 градусів тепла з подальшим підвищенням до 17-20 градусів, що становить особливу небезпеку для підтоплення садиб, що стоять у заплавах рік.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ