У Попова радять не розслаблятися: страшні затори будуть ще 3 дні



Затори на дорогах. Фото svit24.net

У Київській мерії прогнозують, що великі затори на дорогах столиці триватимуть ще два-три дні.

Про це на прес-конференції 26 березня заявив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Увечері (у вівторок), я думаю, теж будуть затори не менше дев'яти балів", - заявив він.

Чиновник закликав киян в найближчі дні не виїжджати на особистому автотранспорті та користуватися послугами громадського транспорту.

Мазурчак додав, що в середу рух наземного громадського автотранспорту буде відновлено на 100%.

"Сьогодні (рух громадського автотранспорту) відновлено на 90%, завтра буде на 100%", - сказав він.

Чиновник також пояснив, що роботу Київського метрополітену не можна зробити цілодобовою, оскільки йому потрібен час на регламентні роботи. Зокрема, необхідно також прибирати сніг на відкритій ділянці Святошинсько-Броварської лінії, інакше метро теж може зупинитися.

Мазурчак зазначив, що наразі всі зусилля спрямовані на розширення розчищеної від снігу проїжджої частини основних магістралей та вивезення снігу з місць, в яких можливе підтоплення у разі швидкого танення снігу.

Як відомо, в обід 25 березня голова КМДА Олександр Попов запевняв, що громадський транспорт у столиці до ранку 26 березня буде працювати в нормальному режимі.

26 березня вранці у Києві знову були затори у 10 балів (з 10 можливих) через нерозчищений сніг, багато хто йшов до роботи пішки.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ