Убивці власника ТЦ "4room" вимагають судового слідства при розгляді апеляції


Захист Міраба Суслова, засудженого за вбивство власника гіпермаркета "4room" Шабаба Алояна, буде просити Апеляційний суд провести судове слідство при розгляді скарги на вирок.

Про це 26 березня заявив адвокат Суслова Ігор Усенко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"На сьогоднішній день захист Суслова готується до апеляційного розгляду вироку. Я вважаю, що в суду є можливість провести попереднє судове засідання. Крім того, суд зобов'язаний, і ми будемо вимагати призначити проведення судового слідства за участю Міраба Суслова", - сказав адвокат.

Усенко нагадав, що в 2012 році він і його підзахисний направили заяву в Генпрокуратуру про вчинення злочину слідчими органами, які сфальсифікували матеріали справи, але жодної відповіді досі не отримали.

У зв'язку із цим, за словами адвоката, захист звернувся за допомогою до профільного парламентського комітету.

"Як стало мені відомо, 6 березня комітет прийняв рішення звернутися щодо цього питання до генерального прокурора, щоб він безпосередньо дав відповіді на поставлені питання", - сказав Усенко.

Як відомо, директор ТЦ "4room" Алоян був убитий двома кілерами в жовтні 2009 року безпосередньо в будівлі меблевого центру. Одного з нападників застрелила охорона вбитого, іншого знайшла міліція.

Києво-Святошинський суд у листопаді 2012 року засудив Суслова до довічного ув'язнення з конфіскацією майна.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ