"Київенерго" вирішила перейти на прямі договори з мешканцями півсотні будинків


ПАТ "Київенерго" розширює пілотний проект з надання комунальних послуг централізованого опалення та гарячого водопостачання кінцевому споживачеві на житлових масивах Троєщина, Поділ та Голосієво.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Так, з 1 квітня 2013 року "Київенерго" розпочне укладання прямих договорів з мешканцями 5 житлових будинків на Троєщині, які обслуговують ЖБК "Арсеналець-25" та ОСББ "Силует".

У квітні-травні "Київенерго" продовжить підписання договорів з мешканцями 47 будинків на Троєщині та Подолі. Зокрема, це будинки, розташовані у межах обслуговування центральних теплових пунктів на вул. Каштановій, 13-А, проспекті Маяковського, 59-А, вул. Бальзака, 48-А, вул. Почайнинській, 64 та вул. Костянтинівській, 61. Водночас компанія розпочне укладення договорів з мешканцями двох будинків на вул. Трутенка в Голосієво.

"Необхідними умовами для переходу на прямі договори залишаються наявність загальнобудинкових приладів обліку теплової енергії та гарячої води; належний технічний стан внутрішньобудинкових мереж; врегульоване питання щодо реструктуризації заборгованості за теплову енергію, спожиту до укладання прямих договорів із мешканцями", - наголосили у "Київенерго".

"Компанія розглядає питання набуття функцій виконавця послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води. Упродовж наступних трьох років ми розглядаємо плани із переходу на прямі договори з половиною мешканців Києва", – зазначив генеральний директор "Київенерго" Олександр Фоменко.

Як відомо, наразі виконавцями послуг центрального опалення та гарячої води у Києві у більшості будинків є їхні балансоутримувачі – ЖЕКи, ЖБК тощо.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ