У Києві на парковці вбили чоловіка


Міліція Дарницького району розшукує свідків убився 43-річного чоловіка, тіло якого знайшли на парковці по вулиці Чавдар, 1.

Про це повідомляє прес-служба столичної міліції.

Повідомлення про те, що виявлено непритомного чоловіка з тілесними ушкодженнями голови надійшло до чергової частини 20 березня о 19.22.

За вказаною адресою негайно виїхали керівництво столичної та районної міліції, слідчо-оперативна група та оперативні підрозділи.

На паркувальному майданчику біля власного автомобіля правоохоронці виявили труп 43-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями.

За попередніми висновками судово-медичного експерта, смерть потерпілого настала внаслідок рубленої рани лобної частини голови. Для остаточної причини смерті тіло направлено на судово-медичну експертизу.

Слідчий відділ Дарницького райуправління вніс відомості про вбивство до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".

Наразі проводяться заходи щодо встановлення свідків та очевидців цього кримінального правопорушення, а також встановлюються усі обставини скоєного.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ