Київ вирішив продовжити будівництво кільцевої електрички


КП "Київпастранс" розпочинає розробку проектно-кошторисної документації будівництва та реконструкції другої черги Кільцевої дороги для електропоїздів.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні голови Київської адміністрації, повідомляє мерії.

У рамках реалізації проекту передбачена реконструкція залізничних платформ "Протасів Яр" та "Київська-Русанівка", будівництво підходів та під’їздів до неї, облаштування квиткових кас, а також інженерне забезпечення та заходи із зарежимлення платформ.

Роботи розпочнуться після затвердження всіх необхідних документів та погодження виконання будівельних робіт на земельних ділянках, що перебувають у користуванні Державного територіально-галузевого об’єднання "Південно-Західна залізниця".  

Інвестиційні пропозиції щодо проектування, реконструкції та будівництва двох станцій міської електрички будуть включені до програми економічного й соціального розвитку Києва на 2013 та наступні роки.

Як відомо, першу чергу міської електрички було реалізовано в жовтні 2011 року. Наразі організовано рух електропоїздів Київським транспортним кільцем з 14-ма зупинками.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ