Киянам відкрили доступ до чиновників. ВІДЕО



Потрапити у Київську мерію може будь-який столичний мешканець. Для цього, як перевірив журналіст телеканалу ТВі, треба мати лише паспорт з київською пропискою.

З’ясувалося, що зайти в будівлю Київської адміністрації можна, можна навіть поїсти бюджетних харчів з місцевої їдальні, однак далеко не кожному пощастить зустрітися з чиновником і розповісти про свої проблеми.

Так, журналіста і відеооператора радо зустрів у своєму кабінеті заступник голови КМДА Анатолій Голубченко і навіть з посмішкою відповів на кілька питань.

Однак прості кияни, які мріяли достукатися до голови КМДА, так і не змогли цього зробити – до Олександра Попова їх просто не пустили.

"Нічого не можна добитися. Розумієте, нічого. Він приймає один раз в місяць – тільки у вівторок і тільки півтори години", - бідкалася киянка, яка 8 років чекала, щоб поспілкуватися з керівництвом міста.

Як відомо, після акції протесту столичних активістів у березні, киянам відкрили доступ до Київської адміністрації.

Згідно з розпорядженням секретаря Київради Галини Гереги, пройти в мерію можуть усі, хто має паспорт з київською пропискою.

Зробити це можна через приймальню громадян у робочі дні з 9.00. Перебувати у мерії можна майже до вечора, а залишити адмінбудівлю доведеться за годину до кінця робочого дня.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ