У Попова кажуть, що аптеку з центру Києва нікуди не виселяють


Прес-служба Київської адміністрації спростовує інформацію про продаж комунальної аптеки у центрі міста.

"Комунальна аптека №1 КП "Фармація" залишиться у приміщенні на вул. Володимирській, 51/53. Її клієнти, як і раніше, зможуть отримувати усі необхідні ліки, у тому числі за пільговими та безоплатними рецептами", - йдеться в повідомленні. 

У КП "Фармація" пояснили, що будівля, у якій розміщується зазначена аптека, підприємству не належить.

"Комунальне підприємство орендує цю нерухомість у власника – Національної Академії Наук України. За договором оренди, щомісячна плата складає понад 192 тисячі гривень, що є завеликою сумою для комунального аптечного закладу", - йдеться в повідомленні.

"З метою зменшення суми орендної плати для підприємства власник вирішив розмежувати другий поверх приміщення та віддати його частину під розміщення закладу харчування. Сума орендної зменшена майже на 110 тисяч гривень на місяць", - наголосили в "Фармації".

"Звільнені площі другого поверху знаходяться на балансі НАН України і КП "Фармація" з січня 2013 року не має до них жодного відношення", - наголосили в мерії.

Як відомо, раніше депутат від фракції "УДАР" Олексій Давиденко заяивв, що столична влада закриває центральну комунальну аптеку №1 на вул. Володимирській, 51/53, і на цьому місці відкриє вареничну.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ