У центрі Києва замість комунальної аптеки відкриють вареничну? ФОТО



Столична влада закриває центральну комунальну аптеку №1, розташовану за адресою вул. Володимирська, 51/53, і на цьому місці відкриє вареничну.

Про це заявив депутат від фракції "УДАР" Олексій Давиденко.

"Попов продовжує практику Черновецького, знищуючи комунальні підприємства, зокрема, лікувальні заклади і аптеки. Не встиг вщухнути скандал з Київським міським центром крові, як з’ясувалося, що двоповерхова Центральна комунальна міська аптека №1 Києва продана і скоро на другому поверсі аптеки відкривається варенична, про що свідчать відповідні рекламні банери на будівлі", - сказав депутат.

 

Він додав, що таким чином голова КМДА Олександр Попов продовжує практику екс-мера Леоніда Черновецького, за часів якого будівлі комунальних аптек відчужувалися під бутики.

"Знищення аптеки позбавить пенсіонерів і незахищених верств населення можливості отримувати пільгові ліки у середмісті Києва, адже центральну аптеку знали і користувалися її послугами не одне покоління киян", - сказав Давиденко.

Він направив депутатський запит до прокуратури Києва з вимогою провести перевірку щодо відчуження майна комунальної мережі аптек "Фармація".

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ