Кличко сватає в мери Києва молодшого брата?



Фото upi.org.ua

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко пропонує висунути єдиним кандидатом від опозиції на виборах мера Києва свого молодшого брата Володимира.

Про це пише "Комерсант-Україна" з посиланням на джерела.

"Віталій Кличко кілька місяців уникав прямої відповіді на запитання, чи претендує він на посаду мера, чи ні. Його остання пропозиція — підтримати кандидатуру Володимира Кличка", - сказав співрозмовник видання.

"Розрахунки такі: голосуйте за Кличка, а за якого — неважливо, оскільки в єдиного кандидата від опозиції є всі шанси перемогти",— повідомив співрозмовник. 

У керівництві фракції "УДАР" цю інформацію поки не коментують.

"Зараз занадто багато інсинуацій навколо теми виборів київського мера. Вважаю, що немає сенсу коментувати чутки",— заявив перший заступник голови фракції "УДАР" Віталій Ковальчук. 

Про те, що в переговорах намітився прогрес, стало відомо 12 березня.

"Була від них (представників партії "УДАР") пропозиція кандидатури на посаду мера Києва, але це не Віталій Кличко. Більше поки нічого не скажу, тривають переговори",— заявив журналістам Арсеній Яценюк, не назвавши прізвище кандидата. 

"Він (Віталій Кличко) дійсно запропонував кандидатуру Володимира (Кличка),- сказав співрозмовник у керівництві партії "Свобода".

"Але це не значить, що справа зрушилася з мертвої точки! Не про це ми домовлялися, та й взагалі не зрозуміло, чи знає про все це Володимир. Відомо, що раніше він навідріз відмовлявся балотуватися в парламент!" – додало джерело видання.

Як відомо, профільний комітет ВР пропонує провести вибори мера Києва 2 червня. Щоправда, регіонали кажуть, що для того, щоб проголосувати таке рішення, Верховна Рада має зібратися не пізніше 20 березня.

Згідно з соцопитуванням, якби вибори мера Києва відбувались на початку березня, то 31% серед тих, хто має наміри брати участь у виборах, підтримали б Віталія Кличка.

Однак ставленик президента – голова КМДА Олександр Попов впевнений, що саме він здобуде перемогу на  виборах мера Києва.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ